In slechts enkele klikken je kiekjes origineel verwerkt

De deur uit zonder je Smartphone?! Dat zeker niet!! Het aantal Belgen dat in het bezit is van een mobieltje groeit en groeit. We kunnen niet meer zonder. Steeds meer dagelijkse bezigheden gebeuren met het toestel. E-mailen, het nieuws lezen, boodschappen doen, parkeergeld betalen…

Maar ook zaken die eerder niet elke dag werden gedaan, zijn met de komst van de gsm immens populair geworden. Zoals foto’s maken. Haalden we eerder alleen een fototoestel tevoorschijn tijdens bijzondere gelegenheden, nu wordt ieder blij, apart, grappig, ontroerend moment aangegrepen om er snel een kiekje van te schieten.

Anderen op beeld vastleggen is leuk, de zogeheten Selfies maken nog leuker. Jezelf op een grappige, voordelige, verrassende manier fotograferen. Het is een wereldwijde trend, waar zelfs de Amerikaanse president enthousiast aan meedoet.

Vaak blijft het bij snel een kiekje schieten. Of we zetten de foto’s op social media of we laten het helemaal voor wat het is. Doodzonde, want je zou er zoveel moois mee kunnen doen. En dat hoeft niet eens veel moeite te kosten.

Internet hebben we namelijk (bijna) altijd bij ons in de buurt. Op de computer thuis, onderweg op laptop, tablet of jawel smartphone. In luttele minuten kun je van die geweldige foto’s een prachtig album maken, een uniek telefoonhoesje of een trendy wanddecoratie.

Super origineel en omdat online fotoservices, zoals bijvoorbeeld Smartphoto, werken met simpele en gebruiksvriendelijke software, is het in slechts enkele klikken gebeurd. Tijd kost het nauwelijks en met de eurootjes valt het eveneens mee. Zeker wanneer je een actiecode van Smartphoto gebruikt.

Hoog tijd om in de foto’s op je smartphone te duiken en alle mogelijkheden bij Smartphoto te ontdekken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>